Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ακόμη 730.000 ευρώ για τον δρόμο Ιτέας - Δεσφίνας


Στην επόμενη φάση περνά το έργο της Περιφέρειας στον δρόμο Ιτέας - Δεσφίνας που δίνει τέλος στο μεγάλο πρόβλημα των καταπτώσεων που αντιμετωπίζει η περιοχή.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Περιφέρειας, οι επόμενες φάσεις του έργου που ακολουθούν έως την ολοκλήρωσή του, είναι προϋπολογισμού 730.000 ευρώ και πέρα από τις παρεμβάσεις για την προστασία από τις καταπτώσεις, περιλαμβάνουν και έργα που θα αναβαθμίσουν και θα εκσυγχρονίσουν το δίκτυο.
Οι εργασίες που ξεκινούν είναι χωματουργικές και περιλαμβάνουν καθαρισμό και εκβάθυσνη της τάφρου, καθαρισμό των επιφανειών των πρανών αλλά και των σωληνώσεων, τεχνικές, με τοποθέτηση πλεγμάτων ασφαλείας και νέα σήμανση και εργασίες πρασίνου.
Με αφορμή το συγκεκριμένο έργο, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε για το σύνολο των παρεμβάσεων που κάνει η Περιφέρεια στο οδικό δίκτυο ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
«Για κάθε τέτοιο έργο που ανακοινώνουμε, αισθάνομαι ότι κερδίζουμε μία μάχη  με προβλήματα δεκαετιών. Με δρόμους που ήταν επικίνδυνοι ή δυσκόλευαν τη ζωή των οδηγών και των κατοίκων σε κάθε περιοχή. Αυτή την εικόνα γυρίζουμε ανάποδα και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εξασφαλίζουμε χρήματα και να ολοκληρώσουμε το παζλ, με ένα οδικό δίκτυο ασφαλές και σύγχρονο για όλους» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ