Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Κέρδισε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Δήμου Λεβαδέων στο AGROfest Στερεάς

Έπεσε η αυλαία του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Γεωργίας και Κτηνοτροφίας,
AGROfest Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λιβαδειάς από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα μηχανήματα, τα υλικά και τον εξοπλισμό για τις επαγγελματικές τους ανάγκες καθώς και για τοπικά προϊόντα παραγωγών της Περιφέρειάς μας.
Οι εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση έμειναν ικανοποιημένοι και εκφράστηκαν θετικά για την όλη διοργάνωση, επισημαίνοντας ότι αυτή η έκθεση πρέπει να επαναλαμβάνεται περιοδικά έτσι ώστε να γίνει θεσμός στην πόλη και την Περιφέρειά μας.
Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Νέων Αγροτών, που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο, με τη συμμετοχή πολλών αγροτών της περιοχής μας, με σημαντικούς ομιλητές και εποικοδομητικά συμπεράσματα.
Το περίπτερο του Δήμου Λεβαδέων, κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Προβλήθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής του Δήμου μας, οι δράσεις και τα τουριστικά αξιοθέατα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξέφρασαν οι επισκέπτες για την ανέγερση του νέου Δημαρχείου, οι εργασίες του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν το 2018.

1 σχόλιο:

  1. Η Λιβαδειά αυτό που πρέπει να πουλήσει και μάλιστα ακριβά είναι το ποτάμι και σε όλο το μήκος που διασχίζει τη πόλη.. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το νέο Δημαρχείο σας. Αυτό είναι για τους καρεκλοκένταυρους. Για ανάδειξη της Κρύας έχετε κάτι να μας πείτε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ