Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

24ωρη απεργία των εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς για ΒΑΕ και ανθυγιεινό

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς , καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία  την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 , εναντίον της κατάργησης των Β.Α.Ε.

Καμία αυταπάτη δεν έχουν οι εργαζόμενοι ότι βρήκαν την «Ιθάκη» τους και ότι τελείωσε η «Οδύσσεια» των μνημονίων, όπως θέλει να μας παραπλανήσει η κυβέρνηση και το “μνημονιακό” μπλοκ των πολιτικών δυνάμεων με διαγγέλματα, εξαγγελίες και παραδοξολογίες, όταν όλοι οι εφαρμοστικοί νόμοι και διατάξεις είναι ψηφισμένοι από τους ίδιους και βρίσκονται σε πλήρη εφαρμογή.
 Καταργούν όλους τους νόμους διατάξεις για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά εις βάρος των εργαζόμενων. Είναι η περιβόητη «εναρμόνιση» με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και πρακτική (αφού πουθενά στην ευρωπαϊκή ένωση δεν υπάρχει το ίδιο καθεστώς ΒΑΕ)
Κόβουν το ανθυγιεινό επίδομα από όλες τις κατηγορίες εργαζομένων, από όλους  που δουλεύουν στις πιο άθλιες και ανθυγιεινές συνθήκες.
Στην πράξη, με την ψήφιση του νόμου 4512/2018 έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για κατάργηση του ανθυγιεινού επιδόματος σε χιλιάδες εργαζομένους του δημόσιου τομέα και των Ο.Τ.Α.

   Καμιά περικοπή στα Β ΑΕ. Ένταξη και άλλων ειδικοτήτων. Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων που αύξησαν τα όρια ηλικίας και έβγαλαν ειδικότητες από τα ΒΑΕ.
   Κανένας συμψηφισμός προσωπικής διαφοράς και ανθυγιεινού επιδόματος.
Δεν θα τους χαρίσουμε τις ζωές μας!!!
Στις 3 Οκτώβρη 2018 είμαστε ΟΛΟΙ απεργοί


                                              ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



        ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                       ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ