Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Επικοινωνία του Δ. Κουτσούμπα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς για τις καταστροφικές πλημμύρες σε Εύβοια και Φθιώτιδα


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επικοινώνησε με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και με εκπροσώπους του δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στους νομούς Φθιώτιδας και Ευβοίας και ιδιαίτερα για τις καταστροφές στις περιοχές Θεολόγο και γενικότερα στο δήμο Λοκρών Φθιώτιδας και στο Μαντούδι και ευρύτερα στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης Ευβοίας, όπου υπάρχουν και αγνοούμενοι.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε την ανάγκη να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των κατοίκων και την άμεση αποκατάσταση των καταστροφών που υπέστησαν οι παραπάνω περιοχές, όπως επίσης και να προβλεφθεί οικονομική ενίσχυση των πληγέντων για αποκατάσταση των ζημιών. Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι θα ανακηρυχθούν οι περιοχές αυτές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Επίσης, από το πρωί κλιμάκια στελεχών του ΚΚΕ από την Επιτροπή Περιοχής Στερεάς, τις Τομεακές Επιτροπές Φθιώτιδας και Εύβοιας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ των περιοχών αυτών βρίσκονται κοντά στους πληγέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ