Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας:Ή με τα μπάχαλα, ή με τους πολίτες

Ή με τα μπάχαλα, ή με τους πολίτες

Όσο και αν ο κύριος Τσίπρας περιοδεύει ανά την Ελλάδα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεχάσουν οι Έλληνες την καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του, οι βουλευτές του φροντίζουν να μας θυμίζουν το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: χυδαιότητα, εξυπνακισμός εκ του ασφαλούς, υποκρισία και ενθάρρυνση ακραίων συμπεριφορών.
Το σχόλιο και η επιστολή της κυρίας Κασιμάτη αντανακλούν το ήθος και το ύφος της «προοδευτικής» συμμαχίας που ονειρεύεται ο κύριος Τσίπρας.
 Φυσικά, είναι δικαίωμα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να γελοιοποιούν από μόνοι τους τη δήθεν στροφή του κόμματός τους προς το κέντρο. Εξάλλου, τα κουσούρια που τους άφησε η παρατεταμένη συμβίωση με (ψεκασμένους και μη) ακροδεξιούς δεν γίνεται να αποβληθούν σε μια μέρα.
Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα να προσβάλλουν και να στοχοποιούν συνολικά την αστυνομία και τους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον να προστατεύουν την έννομη τάξη και τους πολίτες από κάθε λογής εγκληματικές πράξεις.
Η πρωθυπουργική θητεία του κυρίου Τσίπρα θα έπρεπε να του είχε διδάξει ότι δεν μπορεί να τα έχει καλά με όλους. Αν το ξέχασε ήδη, του υπενθυμίζουμε ότι στις 7 Ιουλίου οι πολίτες με την ψήφο τους επέλεξαν μια Ελλάδα με ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς, κομμάτι της οποίας είναι και η Αστυνομία. Είναι καιρός λοιπόν για το ΣΥΡΙΖΑ να διαλέξει: ή με τα μπάχαλα, ή με τους πολίτες. Και όσο η κυρία Κασιμάτη παραμένει βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποδεικνύεται ότι η επιλογή δεν είναι οι πολίτες.

ΝΕ
ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

8 σχόλια:

  1. Η με το κεφάλαιο ή με το κεφάλαιο!
    Εσείς που πτωχεύσατε τη χώρα μας κουνάτε το δάχτυλο;Εσείς που μόλις αναλάβατε την εξουσία διορισατε την Αγγελοπούλου,βοηθήσατε τον Λάτση να χτίσει ουρανοξύστες στο Ελληνικό,δια της Φιλιππινέζας Άδωνι,που αποκαλειτε αποβρασματα όποιον δεν πληρωνει εισιτηριο,κατά δήλωση Κ.Καραμανλη,τολματε να μιλάτε για τον λαό;Εσείς που αυξήσατε τη ΔΕΗ,διορισατε τα δικά σας παιδιά,βλέπε Τυρινοπουλο(παραιτήθηκε πριν τον παραίτησουν,εφόσον δεν πληρούσε τα τυπικά προσόντα για τον διορισμό στη θέση που τον φυτευσαν),τρομοκρατείτε δια τις αστυνομίας τον λαό ενώ το κεφάλαιο το αφήνετε ασυδοτο (βλέπε υπόθεση νουρ-Μαρινακη),κοροϊδεύετε τους συνταξιούχους με ψίχουλα,ενώ καταλεηλατησατε και αδειασατε τα ταμεία,μιλάτε για τον λαο;Κοροϊδεύετε τον λαό και επειδή σας έχει πάρει είδηση βγάζετε γελοίες ανακοινώσεις σαν την παραπάνω για να καλύψετε τα χαλια σας!Ούτε στελέχη της προκοπής δεν έχετε!Με Μπογδάνους,Καλλιανους,Βοριδιδες,Πατουληδες,Βαρβιτσιωτηδες,Κεδικογλου και πόσους άλλους πυροβολημένους πάτε να δώσετε ελπίδα στον λαο;Καλύτερα να το βουλωσετε αντί να κοροϊδεύετε λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολακης μεγάλος πολιτικός να λέει ότι θα βάλει ανθρώπους 3 μέτρα κάτω από τη γη

      Διαγραφή
  2. Ποια είναι τα μπαχαλα τα παιδιά του κόσμου τα παιδιά αυτης της κοινωνίας που ναι έδωσε την εξουσία στην Νέα Δημοκρατία πιστεύοντας ότι θα τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον όχι ότι θα τα σαπίσει στο ξύλο ξεβρακωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα παιδί από αυτά που αποκαλείτε μπαχαλα που κρατούσε τσεκούρι στο πανεπιστήμιο υπουργοποιηθηκε από την κυβέρνηση σας ή κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω ότι αυτά τα παιδιά είναι Αγία εκτός αν καλά παιδιά είναι αυτά που σπάνε κατάστηματα τράπεζες και θέλετε αυτά τα παιδιά να μην τα ενοχλεί κανένας να καταστρέψουν τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν γνωρίζω κανένα απ'αυτά τα παιδιά να πήρε θέση στο δημόσιο με πλαστά πτυχία γνωρίζω όμως πολλούς απ'αυτούς που φοράνε γραβάτες ποιοι δημιουργούν το μπαχαλο; Οι γραβατωμενοι μπαχαλακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμετανοητοι ψευτοαριστεροι του μπαχαλου και του χαβαλε ηρεμηστε.το αλλοθι σας κατερευσε.κυβερνησατε 4,5 χρονια, σας θαυμασαμε τωρα στην ακρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς 40 αμετανόητοι φασίστες δήθεν νοικοκυραίοι που νοικοκυρεψατε τα σπίτια σας λεηλατώντας τη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ