Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

258 προσλήψεις στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και για τα υποκαταστήματα της Βοιωτίας


Προσκλητήριο διορισμού σε γιατρούς και οδοντιάτρους απευθύνει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την ενίσχυση περιφερειακών υποκαταστημάτων του.
Με το νέο προσωπικό ενισχύονται τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αστακό, Ναύπακτο, Πάτρα, Αίγιο, Πύργο, Αμαλιάδα, Γαστούνη, Βαρθολομιό, Βάρδα, Ναύπλιο, Άργος, Τρίπολη, Κόρινθο, Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους, Σπάρτη, Λιβαδειά, Θήβα, Οινόφυτα, Δίστομο, Χαλκίδα, Αλίαρτο, Κύμη, Αλιβέρι, Λίμνη Ευβοίας, Καρπενήσι, Λαμία, Μακρακώμη, Στυλίδα, Αταλάντη, Άγ. Κωνσταντίνο, Άμφισσα, Θήρα, Πάρο και Νάξο.
Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται έως τις 5 Μαΐου. Οι αιτήσεις - δηλώσεις θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, προς τη Διοίκηση του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. και στη Διεύθυνση: Ι.Κ.Α. Τ.Θ. 34215, 10210, Αθήνα.
Οι νέες θέσεις αφορούν τις ειδικότητες καρδιολόγου, παθολόγου, γενικής ιατρικής, ορθοπεδικού, ουρολόγου, οφθαλμίατρου, νευρολόγου, χειρουργού, ορθοδοντικού, οδοντίατρου, δερματολόγου, ρευματολόγου, ΩΡΛ, ενδοκρινολόγου και ψυχίατρου
Σύμφωνα με την προκήρυξη, το Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. θα συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για 12 μήνες με ιατρούς - οδοντιάτρους διαφόρων ειδικοτήτων για την παροχή περίθαλψης στους ασφαλισμένους. Οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα εργαστούν για 27 ώρες την εβδομάδα σε ωράριο που θα διακανονιστεί από τον συμβαλλόμενο και τον Διευθυντή της Μονάδας και με συνολική αμοιβή 21.600 ευρώ, ανεξαρτήτως περιστατικών. Η αμοιβή θα καταβάλλεται σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις.
Τα έντυπα των αιτήσεων - δηλώσεων μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τις κατά τόπους Μονάδες Υγείας & Υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται κατά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και όχι με την υποβολή της αίτησης.
Για σχετικές πληροφορίες: 210-5215000 - Τμήμα Υπηρεσιακής Κατάστασης Ιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ