Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Το χταπόδι διάλεξε... Ρεάλ!

Το διάσημο πλέον χταπόδι στην Ιβηρική Χερσόνησο, ονόματι Ίκερ, έβγαλε ετυμηγορία: η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί στον τελικό του Champions League. (VIDEO)


Όσοι "πιστέυουν" στον Ίκερ, το κεφαλόποδο από το Θαλάσσιο Ενυδρείο της Μπεναμάλδενα της Μάλαγα, έχουν ακόμα 24 ώρες να ποντάρουν τα λεφτά τους στη Ρεάλ Μαδρίτης για να προκριθεί στον τελικό του "Γουέμπλεϊ" εις βάρος της Μπαρτσελόνα.

Ο διάδοχος του Πολ (το χταπόδι που είχε το απόλυτο των προβλέψεων κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2010), ο οποίος είχε προβλέψει σωστά τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων "Classicos" σε Πρωτάθλημα (ισοπαλία) και τελικό Κυπέλλου Ισπανίας (νίκη Ρεάλ) αντίστοιχα, έδωσε και πάλι τα φώτα του επιλέγοντας τη Ρεάλ για νικήτρια του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, ο 16 κιλών Ίκερ προέβλεψε την πρόκριση της Ρεάλ επιλέγοντας να φάει ένα κουτί σαρδέλας με το λογότυπο της "βασίλισσας" που είχε τοποθετηθεί μέσα στο ενυδρείο, αφήνοντας αντίθετα στην... ησυχία του τον μεζέ που είχε πάνω του το σήμα των Καταλανών.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο μεγαθήρια του ισπανικού ποδοσφαίρου κοντράρονται την Τετάρτη στο "Μπερναμπέου" για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 3 Μαΐου στο "Καμπ Νόου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ