Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τη συναίνεση της βάσης του κόμματος ζήτησε από τη Λιβαδειά ο Ντ. Ρόβλιας

Τη συναίνεση της βάσης του κόμματος ζήτησε από τη Λιβαδειά ο Ντ. Ρόβλιας
Με μοναδικό στόχο την συναίνεση της βάσης του ΠΑΣΟΚ και την στήριξη των μέχρι σήμερα κυβερνητικών επιλογών αλλά και όσων ακολουθήσουν επισκέφτηκε τη Λιβαδειά ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ντίνος Ρόβλιας και μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών.
Ο κ. Ρόβλιας απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις καθώς και την όποια αναφορά σε τυχόν αναπτυξιακούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τη Βοιωτία ενώ φρόντισε να επιρρίψει τις ευθύνες για την σημερινή κατάσταση και την οικονομική κρίση που έχει περιέλθει η χώρα στην προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας
Από την πλευρά τους τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος άσκησαν έντονη κριτική στην κυβέρνηση και ζήτησαν συγκεκριμένη αναπτυξιακή πολιτική.
«Η κυβέρνησή μας κάνει και θα συνεχίσει να κάνει οτι είναι αναγκαίο για να βγει η χώρα από την κρίση. Δεν έχουμε να παλέψουμε τους διεθνείς μόνο κερδοσκόπους που ποντάρουν στην πτώχευση της χώρας μας αλλά έχουμε να παλαίουμε και τον κακό μας εαυτό. Έχουμε να παλέψουμε συνήθειες ετών και πρέπει να τις αλλάξουμε. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ότι οτι όλοι αυτοί που χάνουν λεφτά επειδή η Ελλάδα δεν πτωχεύει θα χάσουν ακόμα περισσότερα», δήλωσε ο κ. Ρόβλιας.
.tabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ