Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πετυχημένες και οι δύο σγκεντρώσεις αγανακτησμένων στην Λιβαδειά


Αγανακτισμένοι και στη Λιβαδειά Με τις δυο συγκεντρώσεις Τετάρτης και Πέμπτης ,υπήρξε προσέλευση «αγανακτισμένων» στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς όπως άλλωστε στο Σύνταγμα, το Λευκό Πύργο και άλλες πόλεις της Ελλάδας στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν μέσω Facebook στα πρότυπα της Ισπανίας.
Με πανό και συνθήματα όπως «όλοι στις οκτώ κλείστε την TV και ελάτε από δώ», από νωρίς το απόγευμα άρχισαν κυρίως νεολαίοι να κατευθύνονται προς την πλατεία όπου συγκεντρώθηκαν δεκάδες άτομα μεταξύ των οποίων και στελέχη πολιτικών φορέων.
Οι συγκεντρωθέντες διαδήλωσαν ειρηνικά και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τα δεινά που βιώνουν καθημερινά λόγω της κρίσης.
«Δεν πάει άλλο. Το πρόβλημα της ανεργίας είναι έντονο για τους νέους αλλά και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Έντονα είναι και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι. Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Όλες οι κυβερνήσεις ευθύνονται για την σημερινή τραγική κατάσταση. Βρίσκομαι εδώ αυθόρμητα γιατί δεν αντέχω άλλο…», έλεγε νεαρός διαδηλωτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ