Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δημήτρης Σκαπέτης: Αναρχία επικρατεί στην πόλη της Λιβαδειάς


 
 
2_380__SKAPETHSΤο μείζον θέμα συζήτησης προτάσεων, για αναθεώρηση της Β΄φάση κυκλοφοριακής μελέτης του δήμου Λεβαδέων, απασχόλησε επί δίωρο τη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς, κατά την χθεσινή συνεδρίασή της.
Μετά την αναλυτική παρουσίαση – εισήγηση της μελέτης, από υπαλλήλους των Τεχνικών υπηρεσιών, κας Μπάρτσου και κου Νταλιάνη, και αφού έθεσαν δικές τους προτάσεις σαν προϋπόθεση οι δημοτικοί σύμβουλοι γνωμοδότησαν θετικά.
Έκπληξη ωστόσο ήταν τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, κος Δημήτρης Σκαπέτης, αναφερόμενος στην γενική αναρχία που επικρατεί στην Λιβαδειά, με την ουσιαστική κατάργηση του πεζόδρομου της Μπουφίδου, το μπάχαλο της λεωφόρου Αθηνών, με καταλήψεις πεζοδρομίων και δρόμων από επιχειρηματίες, τις ανύπαρκτες θέσεις στάθμευσης, θέματα που χρονίζουν δημιουργώντας αλγεινή εικόνα στην πόλη.
Όσον αφορά στην ατιμωρησία των παραβατών εκ μέρους της Αστυνομίας, όπως είπε, είναι γιατί παρανομούν και οι ίδιοι.
Φόβους εξέφρασαν οι σύμβουλοι, για το πόσο είναι εφικτό σήμερα και μέσα σε βαθειά οικονομική ύφεση να εφαρμοστεί το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης, αλλά και η μεταφορά εκτός πόλης δρομολογίων του ΚΤΕΛ.
πηγή: "ΘΑΡΡΟΣ των Βοιωτών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ