Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Χρυσή η Ελίνα

http://viotia.blogspot.com/




Την Κυριακή 8 Μαΐου 2011  πραγματοποιήθηκε  το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton στην κατηγορία U-11 στο Λαύριο. ( Αθλητές και αθλήτριες που είναι γεννημένοι τα έτη 2001-2002-2003 )
Από την Αναγέννηση Λιβαδειάς συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλήτριές  μας Μπάρτζου Ελίνα, Μαχαίρα Παναγιώτα, Μπάρτζου Αθανασία και ο αθλητής μας Σώκος Ιωάννης στο Ατομικό Παγορασίδων και Παμπαίδων μετά από αγώνες πρόκρισης στα Περιφερειακά  πρωταθλήματα της Περιφέρειας Αττικής - Βοιωτίας - Εύβοιας.
Η Μπάρτζου Ελίνα (2001) κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο απλό παγκορασίδων . Η χρυσή πρωταθλήτρια κράτησε την θέση της αφού και την περσινή περίοδο είχε κατακτήσει την θέση αυτή. Με την νίκη της κέρδισε και την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην μεγαλύτερη κατηγορία U-13 που θα γίνει στις 22 Μαίου 2011 και πάλι στο Λαύριο.
Η αθλήτρια Μαχαίρα Παναγιώτα (2003) πήρε την 5η θέση και η Μπάρτζου Αθανασία την 7η θέση. Ο αθλητής Σώκος Ιωάννης (2002) παρότι αγωνίστηκε ασθενής κέρδισε στην 5η θέση.
Προπονητής των αθλητών μας που τα συνόδεψε στο Λαύριο είναι ο γυμναστής και υπεύθυνος της ανάπτυξης κος  Ορκόπουλος Θανάσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει τα παιδιά για τη προσπάθειά τους και τους εύχεται να συνεχίσουν με ακόμα  μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ