Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

H γιορτή του βιβλίου στο Ζάππειο


H γιορτή του βιβλίου στο Ζάππειο


Ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών διοργανώνει, με τη συνεργασία της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, την 34η Γιορτή Βιβλίου στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου από 13 έως 29 Μαΐου, με καινούργια αναβαθμισμένα περίπτερα.
Παράλληλα, στο χώρο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν δρώμενα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, όπως:
Παιδικές εκδηλώσεις: καθημερινά θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, κατασκευές, δράσεις (μικροί δημοσιογράφοι, πρόσκοποι), μαγειρική, κατασκευές μουσικών οργάνων, face - painting.
Συνομιλίες συγγραφέων, παρουσιάσεις βιβλίων, αναλόγια.
Προβολές: Μουσείο Παπαδιαμάντη, δραματοποιημένα διηγήματα Παπαδιαμάντη, ντοκιμαντέρ (για Οδυσσέα Ελύτη και Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη). Μεγάλο μέρος του υλικού είναι ευγενική παραχώρηση του Ιστορικού Αρχείου της ΕΡΤ. Συναυλίες: Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, encardia, Γιάννης Μαρκόπουλος (μελοποιημένη ποίηση).Κοινωνική προσφορά: Μαζεύουμε βιβλία για να ενισχύσουμε τις βιβλιοθήκες. Σε αυτή την έκθεση θα ενισχύσουμε την παραμεθόρια βιβλιοθήκη Λέρου και Λειψών. Στο τέλος της γιορτής οι εκθέτες θα δωρίσουν βιβλία, ενώ προτρέπουμε μικρούς και μεγάλους, να κάνουν το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ