Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Πετζετάκις: Διευκρινίσεις για χρηματοδότηση από την Javes Services



Σε διευκρινίσεις σχετικά με τις τυχόν εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της χρηματοδότησης της Πετζετάκις από τον Επενδυτικό Οίκο Javes S.A., προχώρησε η διοίκηση μετά από σειρά ερωτημάτων που ετέθησαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Α. Reinhart, και τον γενικό διευθυντή Ομίλου κ. Σπυρίδωνα Δοντά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στο ΧΑ, η εταιρεία ανακοινώνει τα εξής:
"Η χρηματοδότηση από την Εταιρεία "Javes Services Inc." τελεί σε εξέλιξη, πλην όμως αυτή την στιγμή δεν είναι ανακοινώσιμες οι ειδικότερες λεπτομέρειες αυτής. Η Εταιρεία "Javes Services Inc.", ενημέρωσε τα ως άνω μνημονευόμενα πρόσωπα ότι, εντός των αμέσως επόμενων ημερών, θα εισρεύσει στην Εταιρεία χρηματικό ποσό, για την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων της.
Τέλος, εντός της προσεχούς εβδομάδας, αναμένεται να γνωστοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμμα εισροής κεφαλαίων για την χρηματοοικονομική ενίσχυση της Εταιρείας και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την ορθότερη και πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού."
newscode.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ