Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αλλαγή σκηνικού στον Προσφυγικό Συνοικισμό Θήβας!!!

alt
Θεαματικές αλλαγές έχουν γίνει στον Συνοικισμό, όπου οι εργασίες συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα.
Κι ευτυχώς, που αποφασίστηκε η άμεση επέμβαση στην ιστορική συνοικία, καθώς κατά την διάρκεια των εργασιών ήρθαν στην επιφάνεια ανησυχητικά «ευρήματα», που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρότατα προβλήματα υγιεινής στους κατοίκους της περιοχής.

Οι εργασίες για το σφράγισμα των βόθρων ανάγκασαν χιλιάδες τρωκτικά σε διωγμό και άλλα τόσα ψόφια μέσα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι διαβρωμένοι σωλήνες του νερού, συναντούσαν τα λύματα των βόθρων…..
Η δουλειά των συνεργείων γίνεται ολοένα και δυσκολότερη, καθώς αμέσως μετά τα σφραγίσματα, ακολουθεί αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης και ακολουθεί η αποχέτευση…
Παράλληλα γκρεμίζονται όλα τα παραπήγματα, που είχαν κατασκευαστεί παράνομα ως προεκτάσεις των μικρών σπιτιών..
«Τα πράγματα ήσαν πολύ χειρότερα από ότι περιμέναμε και οφείλομε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε μέχρι ο Συνοικισμός να αλλάξει εικόνα» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Α. Χατζησταμάτης, υπό την επίβλεψη του οποίου γίνονται οι εργασίες στην συνοικία των προσφύγων.
«Οι προσδοκίες μας επιβεβαιώνονται και τα προβλήματα του Συνοικισμού μπορούν να βρούν λύση» υπογραμμίζει ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Μικρασιατών Α. Σαμιώτης, που βρίσκεται από την αρχή κοντά στην όλη προσπάθεια που γίνεται στον Συνοικισμό.
Στα σημεία πάντως, όπου οι εργασίες έχουν σχεδόν τελειώσει οι κάτοικοι επανέφερεαν την παλιά προσφυγική καθαριότητα με το άσπρισμα και το φύτεμα του βασιλικού και των κατιφέδων…
insterea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ