Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Στο συλλαλητήριο της Τετάρτης για το νοσοκομείο καλεί ο ΑΚΟΛ


Στο συλλαλητήριο της Τετάρτης για το νοσοκομείο καλεί ο ΑΚΟΛΚατά της όποιας υποβάθμισης του νοσοκομείου Λιβαδειάς τάσσεται ο ΑΚΟΛ και απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματίσει ο δήμος Λεβαδέων για την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία.
Η σχετική ανακοίνωση του ΑΚΟΛ έχει ως εξής:
 Ο Αθλητικός Κολυμβητικός ΄Ομιλος Λιβαδειάς, ως τμήμα της τοπικής μας κοινωνίας, δεν δικαιούται να μένει αμέτοχος στα όσα συμβαίνουν και απασχολούν τον τόπο μας.
Γι’ αυτό, με αφορμή την επιχειρούμενη υποβάθμιση του νοσοκομείου της Πόλης μας, το Διοικητικό μας Συμβούλιο, μετέχοντας, μαζί με άλλους φορείς, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Δημάρχου, την 1η Ιουνίου 2011, στο γραφείο του,  
δ η λ ώ ν ο υ μ ε
ότι στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια όλων, με στόχο  την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου μας, υπηρετώντας το ύψιστο αγαθό, προς τους συνανθρώπους μας, που είναι η υγεία.
            Με αυτό το σκεπτικό, καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011, στις 7.00 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (κεντρική πλατεία) Λιβαδειάς, υπό την αιγίδα του Δήμου Λεβαδέων.
Tο Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς
.tabloid.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ