Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Δεν υποβαθμίζεται το Νοσοκομείο της Θήβας..



«Δεν χάνει το Νοσοκομείο της Θήβας τίποτα, δεν υποβαθμίζεται τίποτα, ενισχύεται και θ’ αναβαθμιστεί ο ρόλος του με την πρόταση που θα κάνουμε».
Αυτά ειπώθηκαν δια στόματος Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μ. Τιμοσίδη κατά την προγραμματισμένη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τρίτης, με το Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, τους τέσσερις βουλευτές του νομού Βοιωτίας, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στ. Χαλβατζή και κ. Αντ. Τουλουμάκο, το διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρ. Κουρούνη, τον πρόεδρο των επαγγελματιών- βιοτεχνών επαρχίας Θηβών κ. Χρ. Χαρατσή, τον πρόεδρο το εμπορικού συλλόγου Θήβας κ. Ν. Στρατέλο και την πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου κα. Φ. Πρωτόπαπα.
Τη συζήτηση άνοιξε ο Δήμαρχος Θηβαίων, επισημαίνοντας στον κ. Υφυπουργό τις παραμέτρους εκείνες που «συνηγορούν στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου», όπως το ότι «εξυπηρετεί τις επιτακτικές και αυξημένες ανάγκες μιας πολυπληθούς περιοχής περίπου 75.000 κατοίκων, που περιλαμβάνει τον νέο Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων , τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Ακραιφνίου (Δήμου Ορχομενού) Θεσπιών (Δήμου Αλιάρτου), Ερυθρών (Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας) και του Δήμου Τανάγρας, το μεγάλο εργατικό δυναμικό που απασχολείται στη Βιομηχανική Ζώνη Οινοφύτων- Σχηματαρίου- Θήβας- Θίσβης, τους ανά σειρά 2000 νεοσύλλεκτους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού, τις κρατούμενες στις γυναικείες φυλακές του Ελεώνα, το Κέντρο Απεξάρτησης, χιλιάδες αλλοδαπούς και τσιγγάνους που δεν έχει απογραφεί ακόμα ο ακριβής αριθμός τους και φυσικά τα επείγοντα περιστατικά της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας και της παλαιά Εθνικής Οδού Θηβών – Ελευσίνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ