Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Επεισόδια Aγανακτισμένων-κουκουλοφόρων με δύο τραυματίες στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια Aγανακτισμένων-κουκουλοφόρων με δύο τραυματίες στη Θεσσαλονίκη
Σοβαρά επεισόδια με σπασμένα μπουκάλια, λοστούς και ρόπαλα μεταξύ των Αγανακτισμένων και ομάδας κουκουλοφόρων σημειώθηκαν χθες, Τετάρτη στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ και ενώ βρισκόταν για 5η μέρα στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου και συζητούσαν για την κατάσταση στη χώρα και τι πρέπει να γίνει.

Ξαφνικά μία ομάδα 35-40 ατόμων αναμεσά τους και κουκουλουφόροι με λοστούς σπασμένα μπουκάλια και ρόπαλα επιτέθηκαν σε μία ομάδα Αγανακτισμένων. Μιλώντας τους με ειρωνικό και υβριστικό τρόπο, άρχισαν να σπάνε τις σκηνές και το γραφείο που συγκέντρωναμε υπογραφές πολιτών κατά του μνημονίου, έσχισαν  Ελληνικές σημαίες και το πανό που ήταν κατά του ΔΝΤ και της Τροικας.

Ορισμένοι Αγανακτισμένοι με μικρά παιδιά άρχισαν να τρέχουν για να αποφύγουν πιθανό τραυματισμό ενώ κάποιοι άλλοι έμειναν πίσω στο σημείο με αποτέλεσμα να πέσουν στα χέρια των κουκουλοφόρων.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν 2 άτομα, ο ένας πιο έλαφρά ενώ ο νεαρός χρειάστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαναικολάου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ