Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα για αγώνα από την ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ταφόπλακα τα νέα μέτρα για τους αστυνομικούς



«Η αποδόμηση της εργασιακής, οικονομικής και κοινωνικής μας ύπαρξης ολοκληρώνεται με το Νέο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής»

Το νέο Σχέδιο νόμου για το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής, που προωθείται προς ψήφιση, ολοκληρώνει την λεηλασία του πενιχρού εισοδήματος των ένστολων, που είχε ξεκινήσει (1) περίπου χρόνο πριν, απομυζώντας και τα ελάχιστα μέσα που μας επέτρεπε να έχουμε μια αξιοπρεπή διαβίωση, ενώ παράλληλα οι περικοπές που προβλέπονται για τις λειτουργικές ανάγκες των αστυνομικών Υπηρεσιών, καταδικάζει αυτές ουσιαστικά σε υπολειτουργία.

Πώς αλλιώς άλλωστε θα μπορούσε κανείς να περιγράψει την παθογενή κατάσταση που δημιουργείται, όταν ήδη οι περισσότερες Υπηρεσίες αντιμετωπίζουν τεράστια λειτουργικά προβλήματα αυτή την στιγμή. Συγκεκριμένα προβλέπεται, για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μείωση πιστώσεων κατά 315,36 εκατ. Ευρώ, τα επόμενα χρόνια, από τα οποία τα 260 αφορούν την μισθοδοσία του προσωπικού, ενώ αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και το γεγονός της υπαγωγής μας στον κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε 10 αποχωρήσεις, γίνεται αντιληπτό ότι δεν μας μένει τίποτε άλλο εκτός από το να αγωνιστούμε, έχοντας αρωγό μας την ελληνική κοινωνία, η οποία συμμερίζεται την ανησυχία και τον προβληματισμό μας, για το δίκαιο των αιτημάτων μας.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα θα αγωνιστεί πέρα από συντεχνιακές λογικές, για να υπάρχουν συνθήκες ασφαλείας σε όλη τη χώρα και για όλους τους συμπολίτες μας.
Η Ένωσή μας θα δώσει δυναμικό παρόν, από κοινού με την Ομοσπονδία μας, αλλά και με τις υπόλοιπες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Στερεάς για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεση μας στην ανερυθρίαστη επίθεση σε βάρος της επιβίωσής μας σε οικονομικό και υπηρεσιακό επίπεδο.

Κύριοι Συνάδελφοι,
Σας καλούμε όλους ενωμένους να συμμετάσχετε στους αγώνες που θα δώσουμε για την διασφάλιση της εργασιακής και οικονομικής μας ύπαρξης, δίνοντας δυναμικό παρόν σε όλες τις κινητοποιήσεις μας, τόσο σε τοπικό επίπεδο, από κοινού με τις υπόλοιπες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, σε χρόνο που θα σας γνωριστεί άμεσα, όσο και στο άμεσο κάλεσμα των επόμενων ημερών από την Ομοσπονδία μας.

Κύριοι συνάδελφοι ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε για το μέλλον μας και για το μέλλον των παιδιών μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                             ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄                                                                            ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ