Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Λεβαδειακός καλεί Αίαντα Λαμίας


Εντυπωσίασαν οι 5 Λαμιώτες ποδοσφαιριστές του Αίαντα Λαμίας που δοκιμάστηκαν από την ΠΑΕ Λεβαδειακός χθες στο Ενωσιακό γήπεδο του Άγιου Σπυρίδωνα.

Συγκεκριμένα οι 5 ποδοσφαιριστές του Αίαντα Λαμίας :  Αναγνώστου Χριστόδουλος,Ξεζώνοτος Αλεξανδρος,Ποταμιάνος Χριστονικόλας,Νασιακόπουλος Αχιλλέας και Καραματσούκης Αλέξανδρος'' έκαναν την διαφορά και γλύκαναν το παιχνίδι...'' όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε πηγή μας από την Βοιωτία.

Μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προτάσεις απόκτησης των παιδιών από την ΠΑΕ προς τον Αίαντα, σε συνάρτηση πάντα με τις ορέξεις της ΕΠΟ για το που θα αγωνιστεί ο Λεβαδειακός, αφού οι παραπάνω παίχτες είναι γεννημένοι το 1996 και προορίζονται για την ομάδα Κ-17 στην Super League.

Επίσης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του calciobambini, ο Λεβαδειακός καλοβλέπει για να αποκτήσει και μερικούς ακόμη ποδοσφαιριστές από ομάδες της Λαμίας για την ομάδα Κ-21,ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, ίδωμεν και θα αναμένουμε τα νεότερα...


Πηγή: calciobambini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ