Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 3-0

alt
Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επικράτησε σήμερα το βράδυ με σκορ 3-0 της Δόξας Δράμας στο Δημοτικό στάδιο Καλλιθέας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των Play Offs της Football League ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα είχαν την υπεροχή στο α’ ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 40’, όταν ο Napoleoni βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή από πλάγια θέση, αλλά το ψηλό σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Τοπαλίδης.
Οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μπήκαν πιο δυνατά στο β’ ημίχρονο και κατάφεραν να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση στο 49’, αλλά ο Popovic μέσα από την περιοχή δεν έδωσε τη μπάλα στον Ζουρούδη που ήταν σε θέση βολής, ενώ στο 51’ το σουτ του προωθημένου Τριποτσέρη έφυγε ψηλά άουτ. Στο 56’ ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ άνοιξε το σκορ, όταν ο Begoña, έκανε την κάθετη πάσα στον Ζουρούδη και εκείνος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν στο φάουλ του Τσιμπλίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη. Στο 59’ ο Πακάλτσης έσπρωξε τον Napoleoni μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» και ένα λεπτό αργότερα ο Ιταλός δε μπόρεσε να νικήσει τον Τοπαλίδη στο τετ-α-τετ, καθώς ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 61’ ο Popovic εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Τριποτσέρης με κοντινή κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Στο 64’ το μακρινό σουτ του Popovic απέκρουσε ο Τοπαλίδης, ενώ στο 68’ το γυριστό σουτ του νεοεισελθέντα Μπουντόπουλου μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 74’ και στο 78’ ο Τοπαλίδης απέκρουσε τα σουτ των Popovic και Μουλόπουλου αντίστοιχα. Στο 79’ ο Ζουρούδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, καθώς το δυνατό σουτ του Ταραλίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τοπαλίδη.
Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ψωμάς, Κόλτζος, Μαχαίρας, Begoña (85’ Tasic), Κοιλιάρας (77’ Ταραλίδης), Popovic, Napoleoni (65’ Μπουντόπουλος), Ζουρούδης.
Για τη Δόξα Δράμας έπαιξαν οι:
Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Χλωρός, Τσιμπλίδης, Ρούτσης (61’ Kappel), Καρακώστας, Κουμπρόγλου, Βέρτζος (54’ Στεργιανός), Τσιμπλίδης Ρ. (83’ Τρελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ