Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΕΔ και Εκκλησία:κοινό μέτωπο κατά της εξαθλίωσης



Οι Ένοπλες Δυνάμεις μπαίνουν πιο δυνατά στην επιχείρηση κατά της φτώχειας.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης στη συνάντησή του στο γραφείο του με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος   Ιερώνυμο,θα ανακοινώσει την έναρξη των διαδικασιών παραχώρησης μέρους του Στρατοπέδου “ΛΙΟΣΗ” για τις ανάγκες του Κοινωνικού και Φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών στο Στρατόπεδο “ΛΙΟΣΗ” θα κατασκευάσει έναν πολυχώρο ιδρυμάτων προνοιακού χαρακτήρα που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει κέντρο για ανθρώπους με Alzheimer, κέντρο βοήθειας και προστασίας παιδιών με νοητική στέρηση.

Όμως στη συνάντηση που θα έχει ο κ.Μπεγλίτης με τον Αρχιεπίσκοπο, θα συζητηθεί και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των ΕΔ στην αντιμετώπιση της φτώχειας που μαστίζει πλέον μεγάλες μάζες πληθυσμού. Όλο και περισσότεροι Έλληνες ,ηλικίας από 31 έως 50 προσφεύγουν στα συσσίτια της Εκκλησίας για να επιβιώσουν.Τα στοιχεία επίσημης έρευνας που είχε αποκαλύψει το Onalert,είναι συγκλονιστικά!

Ο ΥΕΘΑ έχει ζητήσει από τους στρατιωτικούς να παρουσιάσουν συγκεκριμένο σχέδιο συμμετοχής των μονάδων στην στήριξη του έργου της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Εκκλησίας,η οποία έχει και την ευθύνη των συσσιτίων και όχι μόνο. Η παραχώρηση μερίδων φαγητού από στρατιωτικές μονάδες είναι μία πρώτη βοήθεια που μπορούν να παρέχουν οι ΕΔ.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ