Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Κρήτη...με τραυματίες αστυνομικούς

Σκηνικό "τρόμου" στήθηκε τη νύχτα στην περιοχή του Ζαρού, όπου οι πληροφορίες του Cretalive που επιβεβαιώθηκαν αρκετές ώρες μετά από τις αρχές, αναφέρουν ότι είχαμε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ πολιτών και αστυνομικών. Μάλιστα είχαμε και 3 τραυματίες αστυνομικούς των ΤΑΕ ενώ στην περιοχή παραμένει , μέχρι και αυτή την ώρα ισχυρή αστυνομική δύναμη που 'χτενίζει' κάθε πιθανό σημείο για τον εντοπισμό των δραστών.


Όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια συγκέντρωσης κτηνοτρόφων για το κούρεμα των προβάτων. Στο πλαίσιο του γλεντιού που στήθηκε , κάποιοι εκ των συμμετεχόντων άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται οτι ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα εντρομοι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις κυρίως των ΤΑΕ και τότε ήταν που ξεκίνησε μία "σφοδρή" ανταλλαγή πυροβολισμών , η οποία, όπως λένε οι αυτήκοοι μάρτυρες διήρκησε για αρκετή ώρα..

Μάλιστα υπήρξαν και κάποιοι θερμόαιμοι που δεν δίστασαν να "επιτεθούν" με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους όπως ξύλα και ρόπαλα- στους αστυνομικούς.

Μάλιστα 3 από τους τελευταίους τραυματίστηκαν , χωρίς ωστόσο οι τραυματισμοί αυτοί να χαρακτηρίζονται σοβαροί. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στσα νοσοκομεία του Ηρακλείου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως, δεν έχουν γίνει συλλήψεις ...

Από νωρίς το πρωί στην περιοχή έσπευσαν δεκάδες αστυνομικοί, προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτών που συμμετείχαν στο επεισόδιο ενώ αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουμε ήδη 4 προσαγωγές ενώ από την Αστυνομία επισήμως γίνεται λόγος για δικογραφία σε βάρος 21χρονου.
http://cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ