Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ξεκίνησε η 7η Εικαστική Εκθεση στο Νεοχώρι




Ανοιξε την Κυριακή για 7η  συνεχή χρονιά η Εικαστική Έκθεση Βοιωτών Καλλιτεχνών<<Σμαράγδα Γρηά Πικάση>> στο Νεοχώρι η οποία θα διαρκέσει μέχρι  τις18 Αυγούστου.Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου που επισκέφθηκε   τον εκθεσιακό χώρο το βράδυ της Κυριακής.Η Έκθεση   φιλοξενείται στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών στην πλατεία του χωριού.
 Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Μπακομήτρος,ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης,η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Βοιωτίας κα.Αντζελα Πανταζή Βασιλιά,εκπρόσωποι των Γυναικείων Συλλόγων Θεσπιών,Ασκρης,και Ξηρονομής.

 Στην Εκθεση έλαβαν μέρος 30 Βοιωτοί καλλιτέχνες με τα εκθεματά τους


2ο βραβείο κα.Νικολάου Ευανθία
3ο βραβείο κος Γερούλιας Ιωάννης
Α έπαινος κος Πέππας Ιωάννης
Β έπαινος Αναστασίου Ειρήνη
Γ έπαινος Γεώργαρη Ευγενία
Χορηγός είναι ο κος Πικάσης Μιχάλης

Εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου οι <<ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ>>η Πρόεδρος κα Δήμητρα Τσουρέλη θέλει να ευχαριστήσει όλους τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος στην έκθεση,όλους τους φίλους,και τα μέλη που παραβρέθηκαν,τον Δήμαρχο Αλιάρτου κ.Ντασιώτη,τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μπακομήτρο,την Πρόεδρο της ομοσπονδίας,τον π.Παναγιώτη, και όλους τους εκπροσώπους των Γυναικείων Συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ