Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Θ. Τουσιάδης:Η προστασία του πολίτη είναι δουλειά τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ΕΛ.ΑΣ





<<Κλοπές από ΡΟΜΑ , επαιτεία στους κεντρικούς δρόμους από ΡΟΜΑ , ναρκωτικά, επεισόδια στην Αταλάντη , στο Πυρί της Θήβας, στην Ανθήλη , στο Παγκράτι Λαμίας, πριν από λίγες μέρες στο Αχλάδι και τώρα έρχονται καταγγελίες από κατοίκους και παραθεριστές ότι στην παραλία της Αρκίτσας τα Σαββατοκύριακα φοβούνται να πλησιάσουν επειδή η παραλία καταλαμβάνεται από ΡΟΜΑ . Και να μην αναφερθώ στους σκουπιδότοπους που δημιουργούν όπου εγκαθίστανται για 2 - 3 μέρες ( π.χ. στην «Ταράτσα» στην Λαμία ) .

Ίσως για όλα αυτά, όπως κάποιοι λένε, να φταίει η Ελληνική κοινωνία, το συζητάμε, ίσως πάλι να φταίνε οι ΡΟΜΑ ( δηλαδή οι τσιγγάνοι ή γύφτοι όπως τους λέει ο λαός ) πάντως σίγουρα χρειάζεται πολύς χρόνος για να διορθωθεί ριζικά η κατάσταση μέσω παιδείας και άλλων κοινωνικό - οικονομικών μέτρων, όμως η καθημερινή παραβατικότητά τους, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα.. Υπεύθυνοι γι' αυτό είναι ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Δήμαρχοι και φυσικά η Ελληνική Αστυνομία.

Να εφαρμόζεται ο νόμος άμεσα , να προστατεύονται αποτελεσματικά οι φιλήσυχοι , νομοταγείς πολίτες άμεσα.

Η εφαρμογή του νόμου και η προστασία του πολίτη είναι δουλειά τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τής Ελληνικής Αστυνομίας και όχι των πολιτών, όπως έγινε προ καιρού στο Αχλάδι και απειλείται να γίνει τώρα και στην Αρκίτσα.>>

Θ. Τουσιάδης
Περιφερειακός Σύμβουλος
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ