Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Η ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ




Η ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ

Στο κεντρικό δελτίο τού τηλεοπτικού σταθμού ALTER, ήταν καλεσμένη για μια ακόμα φορά η βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα, την Παρασκευή  4 Αυγούστου, σε ωριαία και πλέον συζήτηση για τις σοβαρές εξελίξεις εντός και εκτός Ελλάδας.Καλεσμένοι τού Σωτήρη Ξενάκη ήταν ακόμη  ο βουλευτής τής Ν.Δ. Αργύρης Ντινόπουλος, η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή και ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ κ.Θύμιος Λυμπερόπουλος.Η βουλευτής Βοιωτίας αναφερόμενη στην παγκόσμια οικονομική κρίση , επεσήμανε πώς από την αρχή ο πρωθυπουργός τόνιζε πως η κρίση δεν είναι αμιγώς ελληνική, στηλιτεύοντας τους κερδοσκόπους και τους οίκους αξιολόγηση.Η κ. Αγάτσα ακολούθως ανέφερε πως η Ελλάδα δίνει σκληρή μάχη να προλάβει τις προθεσμίς.
Για τον θέμα της αναστολή της απεργίας των ιδιοκτητών ταξί η κυρία Αγάτσα , αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους τού κλάδου Θήβας και Λιβαδειάς , τονίζοντας πώς έγιναν σοβαρές συζητήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.Επεσήμανε πως τα προβλήματα , είναι υπαρκτά καθώς και αυτή η επαγγελματική ομάδα πλήττεται από την κρίση.Θεωρεί ότι η απόφαση για λύση της απεργίας είναι θετική και βοηθάει στην ομαλοποίηση τού κοινωνικού βίου, στόχος που οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι.
Η κυρία Αγάτσα κάλεσε τον πρόεδρο τού ΣΑΤΑ κύριο Λυμπερόπουλο, να στηλιτεύει και να αποτρέπει τα κακώς κείμενα που αμαυρώνουν ολόκληρο τον κλάδο και τού ζήτησε να συμβάλει απ την πλευρά του στο διάλογο και την κοινωνική ειρήνη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ