Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ήθελαν να «στήσουν» την Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ

Ήθελαν να «στήσουν» την Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ

Ο Μαυροβούνιος διαιτητής Σοτούλοβιτς αποβλήθηκε από το Ευρωμπάσκετ, καθώς συνελήφθη να επηρεάζει υπέρ της χώρας του, τους διαιτητές του αγώνα με την Ελλάδα στην πρώτη φάση της διοργάνωσης!
Διαιτητές της συνάντησης ήταν ο Γερμανός Ρόμπερτ Λότερμοζερ, ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα και ο Σέρβος Μιλιβόιε Γιόβτσιτς. Μάλιστα στο κινητό του βρέθηκαν και μηνύματα που έστειλε στους διαιτητές του αγώνα, στα οποία ανέφερε πως «το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας», σε μια προσπάθεια να τους επηρεάσει.
Η FIBA δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικά με το θέμα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαυροβούνιος διαιτητής αποβλήθηκε από τη διοργάνωση και θα τιμωρηθεί. Ο ίδιος σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του, υποστήριξε πως παράγοντας της ΕΟΚ έκανε το ίδιο και μάλιστα κατ' επανάληψη! Την ίδια ώρα τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ σε παράγοντα της ελληνικής ομάδας για αντίστοιχη προσπάθεια επηρεασμού.
Βέβαια κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ελληνική πλευρά, καθώς ουδείς έχει ενημερώσει την αποστολή μας για επιβολή προστίμου.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ