Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Σήμερα τα πέμπτα βαφτίσια στην οικογένεια του Πλούταρχου


permisospress.blogspot.com
Και το όνομα αυτού, Κωνσταντίνος! Βαφτίσια -τα πέμπτα κατά σειρά- στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου το Σάββατο!Ο πάτερ φαμίλιας του ελληνικού πενταγράμμου βαφτίζει σήμερα Σάββατο το πέμπτο του παιδί και τρίτο άντρα της οικογένειάς του ύστερα από εκείνον και τον 11χρονο Γιώργο. Τα βαφτίσια του μικρού Κωνσταντίνου Κακοσαίου θα γίνουν σήμερα το πρωί στην εκκλησία του χωριού του μπαμπά του, στην όμορφη Μαυρόγεια, δίπλα στον Ορχομενό, εκεί όπου βαφτίστηκαν και τα αδέλφια του. Νονός του μικρού θα είναι ο μαέστρος του Γιάννης Πλούταρχου, ο Νίκος Τζίμας. Θα ακολουθήσει γλέντι στο σπίτι της οικογένειας στο χωριό.

Ολα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή, την οποία οργανώνει η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, η Μαρία Κακοσαίου, ψυχή της όμορφης αυτής οικογένειας, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στα παιδιά που έχει φέρει στον κόσμο. «Κλείσαμε την ομάδα μπάσκετ και πετάμε στον έβδομο ουρανό» είχε σχολιάσει χαριτολογώντας η Μαρία στην «Εspresso», όταν γεννήθηκε το πέμπτο τους παιδί.

Μιλώντας λίγους μήνες αργότερα με τον Γιάννη Πλούταρχο, όταν τον ρωτήσαμε αν επιθυμεί να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του, είχε καταθέσει: «Γιατί όχι; Αν θέλει ο Θεός... Τα παιδιά είναι ευτυχία», ενώ σε άλλη συνέντευξή του το «καλό παιδί του ελληνικού πενταγράμμου» είχε πει για την οικογένειά του: «Είναι πολύ όμορφο πράγμα να έχεις τόσο μεγάλη οικογένεια. Αρκεί να θέλει κάποιος να το κάνει. Εγώ το ήθελα και ευτυχώς το ήθελε και η γυναίκα μου και δημιουργήσαμε αυτό που δημιουργήσαμε. Ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ