Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Παίρνει επίδομα τριτέκνου από τον ΟΓΑ!!!



Βόμβα έριξε το Star σήμερα με ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα. Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, όπου περικόπτονται συντάξεις και επιδόματα, η Ελένη Μενεγάκη που αμείβεται με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, εισπράττει από το ελληνικό κράτος επίδομα ως τρίτεκνη μητέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Star, η κυρία Ελένη Μενεγάκη στις 27 Φεβρουαρίου 2008 κατέθεσε τα χαρτιά της στο δήμο όπου ανήκει για τη χορήγηση επιδόματος τρίτεκνου. Στις 3 Μαρτίου 2008 τα χαρτιά προωθήθηκαν στον ΟΓΑ για την έγκριση επιδόματος.

Έτσι, με επίσημο έγγραφο του ΟΓΑ που έχει αποσταλεί στην κυρία Ελένη Μενεγάκη, βεβαιώνεται ότι κατά το οικονομικό έτος 2010 εισέπραξε ως τρίτεκνη μητέρα το ποσό των 3.192 ευρώ. Μάλιστα το παραπάνω επίδομα καταβάλλεται ανεξάρτητα από το μισθό, τη σύνταξη ή την αποζημίωση που λαμβάνει από άλλη εργασία η γνωστή παρουσιάστρια.

Απολύτως νόμιμα τονίζουμε. Τα δικαιούται αυτά τα χρήματα ως τρίτεκνη μητέρα. Την εποχή της κρίσης όμως, των περικοπών, των μετατάξεων, της εργασιακής εφεδρείας, η κυρία Ελένη Μενεγάκη που πληρωνόταν μέχρι πρόσφατα όπως λένε οι πληροφορίες με το ποσό των 80.000 ευρώ, μιλάμε πάντα για μεικτές αποδοχές μηνιαίως, εισέπραξε σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο του ΟΓΑ το ποσό των 3.192 που δικαιούται ως τρίτεκνη μητέρα κατά το έτος 2010.

Το επίδομα εγκρίθηκε και δόθηκε, όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Η Ελένη Μενεγάκη μία από τις καλύτερα αμειβόμενες παρουσιάστριες τα τελευταία χρόνια, πρώην σύζυγος γενικού διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού, παίρνει το ίδιο επίδομα με μια τρίτεκνη μητέρα των 720 ευρώ. Απόλυτα νόμιμο. Το κατά πόσο είναι ηθικό το αφήνουμε στην κρίση σας.

STAR TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ