Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Σάλος στην Ιεραρχία απο αυστηρώς ακατάλληλες φωτογραφίες


Σάλος στην Ιεραρχία απο αυστηρώς ακατάλληλες φωτογραφίεςΓια τον χώρο της εκκλησίας έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα κατά το παρελθόν. Πολλά απο αυτά μπορεί και να ήσαν αλήθεια αλλά και πολλά άλλα δεν ήσαν παρά συκοφαντίες οι οποίες διοχετεύονταν δια του τρόπου των ανωνύμων επιστολών.
Από προχθές όμως έχουμε ένα νέο ζήτημα το οποίο- όπως επεσήμανε προβεβλημένος Ιεράρχης στο Newpost. gr- έχει σφόδρα προβληματίσει τους Ιεράρχες αλλά και τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο. Κάποιοι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες υψηλόβαθμου ιερωμένου οι οποίες όπως ή ίδια πηγή μας επεσήμανε είναι αυστηρώς ακατάλληλες! Οι φωτογραφίες αυτές έχουν σταλεί σε πολλές μητροπόλεις(αν όχι σε όλες, οι Θεσσαλοί επίσκοποι πάντως τις έχουν παραλάβει) προκειμένου να «κόψουν» τον δρόμο του εν λόγω ιερωμένου προς την οδό του επισκοπικού θώκου τον οποίο φαίνεται να ορέγεται και φυσικά κάνει τα πάντα για να καταλάβει.
«Τα κίνητρα του αποστολέα είναι προφανή» σημειώνει κορυφαίος ιεράρχης για να καταλήξει τονίζοντας: «Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν το περιεχόμενο είναι πραγματικό ή όχι. Θα πρέπει να εξετασθούν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες απο ειδικούς προκειμένου να αποδειχθεί εάν είναι αποτέλεσμα φωτομοντάζ ή είναι αυθεντικές. Είμαι σίγουρος οτι θα γίνουν όλες εκείνες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση χωρίς να αφήσει την παραμικρή σκιά».
Σ.Σ: Όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση του Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ