Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Οι τσιγγάνοι εγκληματούν κατά αναπήρων στη Λαμία

22-35f1-7-thumb-large
permisospress.blogspot.com

Τρομερά προβλήματα δημιουργούνται στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας από τους τσιγγάνους που έχουν κατασκηνώσει στην περιοχή Βαλόγουρνα του Παγκρατίου. Μετά τα περιστατικά λιθοβολισμών κατά του Κέντρου Ημέρας των ατόμων με αναπηρίες, μετά τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον αναπήρων (!), μετά τις συνεχείς κλοπές και φθορές κατά του Κέντρου, ήρθε και μια επίθεση κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσε στην περιοχή, για να προκαλέσει την έκρηξη των κατοίκων.


Συγκεκριμένα, 30 τσιγγάνοι επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα κατά περιπολίας που απάρτιζαν δύο μηχανές και συνολικά τέσσερις ένστολοι. Ακολούθησε άφιξη αστυνομικών ενισχύσεων και έρευνα στην περιοχή, που οδήγησε στη σύλληψη τριών εκ των δραστών και στην προσαγωγή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, όπου και κρατούνται. Αυτά να τα βλέπει η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, η οποία έχει «παγώσει» την απομάκρυνση των τσιγγάνων που είχε αποφασιστεί να γίνει, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμίας, αν και η εισαγγελία ήταν σύμφωνη.
Στην Φθιώτιδα, φαίνεται ότι επικράτησαν απόψεις περί «ανοχής» και πολυπολιτισμικότητας, με τους «προοδευτικούς» να μην ενοχλούνται καν από τις συνεχείς επιθέσεις κατά αναπήρων, τις οποίες καταγγέλλει το Κέντρο ΑΜΕΑ, αλλά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ. Προηγείται για την αντεθνική κομπανία, η κοινωνική μηχανική...
Σημειώνουμε ότι στις 8 Αυγούστου, τσιγγάνος εισέβαλε σε σπίτι συγγενών του και τραυμάτισε ένα εξάχρονο παιδί, ενώ όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να τον σταματήσουν, τραυμάτισε και έναν από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ