Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Έλα... έλα Παναγιώτη πες την αλήθεια... δεν είσαι ανεξάρτητος


Ε ρε γλέντια…
Ο Παναγιώτης του ΕΒΕ Βοιωτίας άρχισε και πάλι να «ζωγραφίζει», από περίεργες φιλικές αναρτήσεις, που εκθέτουν τον ίδιο την παράταξή του αλλά και τα μέλη των σωματείων που συνέφαγαν στο Μοσχοπόδι της Θήβας μαζί του.
Λίγους πριν την επίσημη Νεοδημοκρατική, καθαρά κομματική υποψηφιότητά του για τη θέση αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, με τις γνωστές τραγικές συνέπειες για την παράταξη του Αντώνη Σαμαρά στο νομό λόγω των  αποτελεσμάτων στις περιφερειακές εκλογές (29.86% στον πρώτο γύρο), μετά τη διάλυση της βάσης του κόμματος στη Λιβαδειά και μετά την εμπλοκή του στις εκλογές του εμπορικού συλλόγου, παρουσιάζεται και πάλι ανεξάρτητος για να διεκδικήσει την ηγεσία του επιμελητηρίου.
Ο Γαλάζιος Παναγιώτης του ΕΒΕ Βοιωτίας, ξαφνικά «ξεθωριάζει» και από Γαλάζιος γίνεται λίγο «πράσινος» λίγο «κόκκινος» και λίγο «πορτοκαλί», «πετάει» κα την κομματική του ταυτότητα στο καλάθι των αχρήστων και να τη πάλι η ανεξάρτητη υποψηφιότητα στο βωμό της ανάγκης της κοινωνίας να προωθήσει τα προβλήματα των κλάδων του επιμελητηρίου στους χαλεπούς καιρούς που διανύει η χώρα. Ανανέωση ακούσαμε σε δηλώσεις από τη συγκεκριμένη συνεστίαση και ανανέωση δεν έχουμε δει τις τελευταίες 4ετίες στο ΕΒΕ.
Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι ο κόσμος τίμησε τον Παναγιώτη του ΕΒΕ πολλές φορές, σέβεται το έργο του αλλά μέχρι εδώ. Ας αναλάβει επιτέλους κάποιος άλλος. Ένας από την απ έξω. Ένας νέος άνθρωπος που το όνομά του και το πρόσωπό του δεν έχει εμπλακεί σε καμία διαδικασία.

xrismos.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ