Με έναν άκρως δεικτικό τρόπο και αφήνοντας υπονοούμενα για την οικονομική κατάσταση του υπουργού Πολιτισμού, οι Financial Times της Γερμανίας κάνουν εκτενή αναφορά στο πρόσωπο του Παύλου Γερουλάνου και του αφιερώνουν το σημερινό τους editorial, με τίτλο «Ενας Ελληνας υπουργός ανοίγει το θησαυροφυλάκιό του».
Ο δημοσιογράφος περιγράφει εικόνες απίστευτης χλιδής στο σπίτι του υπουργού… «Ένα ασανσέρ του προηγούμενου αιώνα σε οδηγεί στον τέταρτο όροφο, όπου σε υποδέχεται μια ασιάτισσα οικιακή βοηθός. Το διαμέρισμα είναι ένα θησαυροφυλάκιο γεμάτο με ελαιογραφίες, γκραβούρες και αφρικανικές μάσκες. Μπροστά στο τζάκι υπάρχουν στιλέτα κοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους και περίτεχνα ασημένια κουτάκια», ενώ σχολιάζει πως «είναι αδύνατον όλα αυτά να έχουν αγοραστεί από το μισθό που λαμβάνει από το ελληνικό κράτος»!
Κανείς δεν ξέρει τους λόγους, που ώθησαν τον «πρίγκηπα της Κεφαλλονιάς» να επιδείξει τους θησαυρούς του, αλλά έχουμε μια απορία… Δεν νομίζετε, κ. Γερουλάνε ότι είναι λιγάκι προκλητικό να κάνετε επίδειξη τέτοιας χλιδής, όταν ο κόσμος δεν έχει να φάει;
prionokordela.gr