Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Στο 13888 όλες οι υπηρεσίες του ΟΤΕ

Στο 13888 όλες οι υπηρεσίες του ΟΤΕ

Αύριο 1η Νοεμβρίου, αλλάζει ο μήνας, αλλάζει και ο ΟΤΕ. Όλες οι υπηρεσίες και οι αριθμοί του ΟΤΕ τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης, καθώς και ο τομέας των αγορών, ενοποιούνται στον αριθμό 13888.
Από αύριο λοιπόν, με κλήση στο 13888, που είναι χωρίς χρέωση από το δίκτυο του ΟΤΕ, κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει στη διάθεσή του οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες ΟΤΕ, καθώς και τεχνική υποστήριξη.
Συγκεκριμένα, το 13888 συνεχίζει να αποτελεί το βασικό κανάλι εξυπηρέτησης πελατών, προώθησης προγραμμάτων και προσφορών τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης, παρέχοντας με ένα μόνο τηλεφώνημα τη δυνατότητα άμεσης απόκτησής τους και προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις. Παράλληλα, ενσωματώνει πλέον το σύνολο των υφιστάμενων αριθμών τεχνικής εξυπηρέτησης για θέματα λειτουργίας, εξοπλισμού και εγκατάστασης τηλεφωνικών και ISDN συνδέσεων, για Conn-x, υπηρεσίες internet και ΟΤΕ TV, προσφέροντας 24άωρη τεχνική υποστήριξη, επτά ημέρες την εβδομάδα, για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ