Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νικητής μαραθώνιου παραδέχτηκε πως είχε πάρει το λεωφορείο!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στον ετήσιο μαραθώνιο του Κίλντερ στην Μεγάλη Βρετανία όπου ο φετινός κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου παραδέχτηκε πως δεν είχε τρέξει το σύνολο της διαδρομής αλλά είχε πάρει το λεωφορείο για τους θεατές.
Ο Ρομπ Σλόαν ομολόγησε πως αισθάνθηκε κουρασμένος όταν έφτασε περίπου στο 20ο μίλι της διαδρομής του μαραθώνιου και για αυτό επιβιβάστηκε σε λεωφορείο που κυκλοφορούσε για την μεταφορά των θεατών και αποβιβάστηκε σε μια δασώδη περιοχή λίγα μίλια πιο κάτω και ξαναμπήκε στην κούρσα λίγα μόλις μίλια πριν τον τερματισμό. Μάλιστα όταν του απονεμήθηκε το χάλκινο μετάλλιο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι του φάνηκε ακατόρθωτο αυτό που έκανε.
Οι πρώτες υποψίες ότι κάτι περίεργο είχε συμβεί στον μαραθώνιο είχαν προκύψει όταν διάφοροι συμμετέχοντες στον μαραθώνιο είπαν ότι δεν θυμούνται ποτέ να είδαν τον τρίτο νικητή να τους προσπερνά, ενώ κάτι περίεργο έδειχναν και οι χρονομετρήσεις, αφού ο Σλόαν ήταν ο μόνος δρομέας που είχε κάνει καλύτερο χρόνο στο δεύτερο μισό του αγώνα έναντι του πρώτου.
Ο διοργανωτής των αγώνων Στηβ Κραμ δήλωσε πως θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ