Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Στα γήπεδα οι... πολιτικοί αναστενάζουν



Η δυσαρέσκεια κατά της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στην χωρά δεν εκφράστηκε μόνο στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των υπόλοιπων πόλεων της χώρας, αλλά και στις εξέδρες των ποδοσφαιρικών γήπεδων.

Πανό με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των πολιτικών έκαναν την εμφάνισή τους στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, της Νέας Σμύρνης και του Ηρακλείου.

Το Σάββατο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ύψωσαν πανό στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.


Ο διαιτητής Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο διέκοψε το παιχνίδι στο 36ο λεπτό, ζητώντας να κατέβει το πανό για να συνεχιστεί το ματς. Έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα και τελικώς μετά από 9 λεπτά, είδε ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει τον αρχικό του σκοπό: Το πανό δεν κατέβηκε ποτέ.

Την Κυριακή τη σκυτάλη πήραν οι φίλοι του ΟΦΗ. Στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, όπου η τοπική ομάδα αντιμετώπιζε την ΑΕΚ, σε πανό αναγραφόταν το σύνθημα: «Δε σε θέλει ο λαός, παρ’ την τρόικα και μπρος». Ο διαιτητής Στυλιάρας διέκοψε το ματς για δύο λεπτά, ζητώντας να κατέβει το πανό.


Την ίδια ώρα, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου ο Πανιώνιος φιλοξενούσε τον Ολυμπιακό, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων σήκωσαν πανό με το μήνυμα: «Κάτω η χούντα του ΜΠΑΤΣΟΚ».


Ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας δεν ζήτησε να κατέβει το πανό, αλλά να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα και αρκέστηκε σε συστάσεις από τα μεγάφωνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ