Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Βελτιώνεται ο καιρός-ανεβαίνει η θερμοκρασία

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα παρουσιάσει ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν αρχικά στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι 14 βαθμούς Κελσίου.
Πρόσκαιρες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στην Εύβοια και τις Σποράδες και είναι πιθανόν να βρέξει τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος θα είναι καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και στα ορεινά και ημιορεινά θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ωστόσο από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειο βορειοδυτικοί στα βόρεια 4 με 6 Μποφόρ και στα νότια 7 Μποφόρ., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν αρχικά στις Κυκλάδες και την Κρήτη με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ