Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Βοιωτία:Αλλοδαποί αρπάζουν και ρημάζουν. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ...

Τα περιστατικά και η σοβαρότητά τους αυξάνονται και μαζί τους αυξάνεται και η ανησυχία των πολιτών που νοιώθουν εντελώς απροστάτευτοι.   




Οι αλλοδαποί γίνονται μέρα με την ημέρα και πιο επικίνδυνοι...
  Κυκλοφορούν στα χωριά  και ληστεύουν για 10 ευρώ..κλέβουν αυτοκίνητα.επιτίθενται σε ηλικιωμένους.


Αλλοδαποί κλέβουν και πυροβολούν!!!




Η ώρα ήταν 5 το πρωί. Ο 60χρονος μόλις βγήκε από το εξοχικό του, στο Αμπελοχώρι Θηβών και ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του...

Ξαφνικά, από το πουθενά, πετάχτηκαν δυο κουκουλοφόροι. Απειλώντας τον, ο ένας με καραμπίνα και ο άλλος με πιστόλι, μιλώντας σπαστά Ελληνικά, του ζήτησαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ότι έχει πάνω του.

Οι δυο ληστές πήραν 15€, που είχε στην τσέπη του, το χρυσό δαχτυλίδι που φορούσε και έφυγαν σαν κύριοι, με το Citroen Xsara του 60χρονου, που δεν έχει συνέλθει ακόμη, από αυτό που του συνέβη πρωί πρωί...


Δεν διστάζουν να ανοίξουν πυρ κατά των αστυνομικών.. οι κυνηγοί μετάλλων στην Χαιρώνεια




Πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό που εκτυλίχθηκε στην Χαιρώνεια, οι Πακιστανοί δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί που έκαναν μπλόκο στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Ακόντιο και Προσήλιο,
προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα ύποπτο αυτοκίνητο, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ένας από τους επιβάτες έβγαλε από το παράθυρο ένα όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών!

Ακολούθησε καταδίωξη και, σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων, το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε. Όμως, οι τέσσερις Πακιστανοί επιβάτες το εγκατέλειψαν και το έβαλαν στα πόδια τρέχοντας μέσα στα χωράφια της περιοχής.
Πίσω τους, άφησαν δεκάδες μετασχηματιστές και καλώδια,τα οποία είχαν «ξηλώσει» από αντλιοστάσια γεωτρήσεων της περιοχής! Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον αναζητούν.

Θήβα:Με λοστούς και όπλα άδειασαν βιτρίνα κοσμηματοπωλείου



Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τους 5  θρασύτατους κακοποιούς που φορώντας κουκούλες και κρατώντας καλάσνικοφ έσπειραν τον τρόμο στο κέντρο της Θήβας.

Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Πινδάρου που είναι και πιάτσα ταξί, λίγο πριν τις 5.00 τα ξημερώματα, έξω από κοσμηματοπωλείο σταμάτησε ένα σκούρο αυτοκίνητο station wagon. Βγήκαν από μέσα 5 κουκουλοφόροι.

Οι δυο κρατούσαν καλάσνικοφ, ο ένας λοστό και οι άλλοι δυο βαριοπούλες.
Έδρασαν αστραπιαία. Έσπασαν τα ρολά του κοσμηματοπωλείου με το λοστό και στη συνέχεια τη βιτρίνα με τις βαριοπούλες. Άρπαξαν ό,τι υπήρχε στη βιτρίνα, μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο συναγερμός που χτυπούσε δεν τους πτόησε καθόλου. Όλα έγιναν μέσα σε 4-5 λεπτά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λιγοστών ταξιτζήδων, που ήταν στην πιάτσα, καθώς επίσης και των έντρομων γειτόνων, που βγήκαν στα μπαλκόνια ακούγοντας τον συναγερμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ