Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Παρέα στο Καταρ Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Λαυρεντιάδης

Παρέα στο Καταρ Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Λαυρεντιάδης

Ερωτήματα έχει προκαλέσει η κοινή εμφάνιση που έκαναν στο Καταρ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.
Ο κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε την Ντοχα προκειμένου να έχει συζητήσεις σε σχέση με την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον κ. Λαυρεντιάδη με τον οποίο μάλιστα έφαγε και συζήτησε.
Ιδού πώς περιγράφει σήμερα η Ελευθεροτυπία το θέμα υπό τον τίτλο «Θρησκευόμενος»:
«Τελικά, τι τρέχει με την παρουσία του επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη στη Ντοχα του Κατάρ στο πλάι του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου; Ο επιχειρηματίας και ο Αρχιεπίσκοπος έφτασαν μαζί στο Κατάρ στις 23 Οκτωβρίου και διέμειναν στο ξενοδοχείο Σερατον, εθεάθησαν να τρώνε μαζί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και αναχώρησαν την επόμενη. Σύμφωνα με την εκδοχή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Λαυρεντιάδης πήγε στη Ντοχα για να παρευρεθεί στο διαθρησκειακό συνέδριο ως άρχων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Όμως στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όταν διάβασαν ότι ο Λαυρεντιάδης τους εκπροσωπούσε σε διαθρησκειακό συνέδριο στο Καταρ κατελήφθησαν εξ απήνης. Απέφυγαν όμως να το διαψεύσουν για να μην προκληθεί ενδοεκκλησιαστική ταραχή. Δεν είναι καλύτερη στιγμή να αλληλοεξοντωθούν οι εκπρόσωποι δύο Εκκλησιών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ