Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Το επίδομα του ΟΑΕΔ, πήγαινε κατ ευθείαν στις ελβετικές τράπεζες!



Άνεργοι που ίσα ίσα τα βγάζουν πέρα με το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ; Δημόσιοι υπάλληλοι που βλέπουν το μισθό τους να μειώνεται; Σύμφωνα με όσα είπε σήμερα, στην Επιτροπή της Βουλής, ο Υπουργός Οικονομικών, υπάρχει ... και η άλλη όψη!

Ο υπουργός, προκαλούμενος από τους βουλευτές Ηρακλείου,... Β.Κεγκέρογλου και Γ.Μιχελογιαννάκη, δεσμεύτηκε, να δώσει σύντομα στη δημοσιότητα τα στοιχεία όσων έχουν "βγάλει" στο εξωτερικό χρήματα, των οποίων την απόκτηση δεν μπορούν να "δικαιολογήσουν". Και φαίνεται ότι αυτοί δεν είναι μόνο οι ... συνήθεις ύποπτοι!

Την ώρα που οι μικρομεσαίοι βλέπουν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται σε φόρους και έκτακτες εισφορές, άλλοι κοιμούνται ήσυχοι, έχοντας τα λεφτά τους, ασφαλή, στο εξωτερικό!

Τα παραδείγματα που έδωσε ο Ευ.Βενιζέλος προκαλούν - αν μη τι άλλο - έκπληξη...

18 άτομα από την "καυτή" λίστα είναι καταγεγραμμένοι άνεργοι, οι οποίοι μάλιστα λαμβάνουν το μηνιαίο επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. Κι όμως... οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό θα μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν τα προς το ζην ... κι ακόμη περισσότερα!

Την ίδια στιγμή 27 ανώτεροι υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών (επίσης στη λίστα) έχουν "βγάλει" στο εξωτερικό χρήματα που ισοδυναμούν, περίπου με το 100πλάσιο (!) του ετήσιου μισθού τους!
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ