Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κληρώθηκαν 18 διαμερίσματα του ΟΕΚ στη Λιβαδειά

Με δύο χρόνια καθυστέρηση, παραδόθηκαν το μεσημέρι στη Λιβαδειά, μετά από κλήρωση, 18 διαμερίσματα που είχαν αγοραστεί  από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, σε ισάριθμους  δικαιούχους. Στην ουσία πρόκειται για «φθηνά σπίτια», μέσω μακροχρόνιων χαμηλότοκων δανείων,  που θα πρέπει να αποπληρώσουν οι νέοι ιδιοκτήτες.
Στην κλήρωση συμμετείχαν συνολικά 80 άτομα και οι τυχεροί είδαν το όνειρο τους για απόκτηση στέγης να εκπληρώνεται. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Διευθύντριας του ΟΕΚ Γωγώς Κωτίδου, η οποία ανακοίνωσε και την επανέναρξη των κατασκευαστικών και στεγαστικών προγραμμάτων του Οργανισμού, το οποία έχουν παγώσει εδώ και ενάμιση χρόνο.
Σύμφωνα με την κ. Κωτίδου ο ΟΕΚ ξεπέρασε τα οικονομικά του προβλήματα και αυτό του δίνει τη δυνατότητα για το σχεδιασμό νέων προγραμμάτων, μέσω των οποίων θα καλυφθούν οι στεγαστικές ανάγκες των δικαιούχων του.
Τέλος για τις ρυθμίσεις που εξαγγέλθηκαν πρόσφατα και αφορούν όσους έχουν δάνεια του ΟΕΚ, παρέπεμψε στα κατά τόπους γραφεία του Οργανισμού για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ