Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

"Παθιασμένα" φιλιά ..στη νέα καμπάνια της Benetton!



Νέα προκλητική καμπάνια - με…πολιτική έμπνευση- λάνσαρε στο Παρίσι η γνωστή εταιρεία Benetton παρουσιάζοντας τον Νικολά Σαρκοζί να φιλά στο στόμα την Άνγκελα Μέρκελ και τον Μπαράκ Ομπάμα να ασπάζεται περιπαθώς τον κινέζο πρόεδρο Χου Ζιντάο.

Το μενού συνεχίζεται με αφίσες στις οποίες πρωταγωνιστούν ο Πάπας, ο
... ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου κ.α.

Τα φωτομοντάζ που πραγματοποίησε η Fabrica, το κέντρο επικοινωνιακών ερευνών της Benetton, φαίνεται πως ακολουθούν τα βήματα παλιότερης καμπάνιας της εταιρείας (1992) με την υπογραφή του Ολιβιέρο Τοσκάνι, όπου ένας παπάς εμφανιζόταν να φιλά μια καλόγρια.

Ωστόσο όπως αναφέρει το περιοδικό Madame Figaro, ο Αλεσάντρο Μπένετον, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας, απορρίπτει αυτή τη σύνδεση και υποστηρίζει ότι πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ο «αδερφικός ασπασμός» του ηγέτη της σοβιετικής ένωσης Μπρέζνιεφ με τον ηγέτη της ανατολικής Γερμανίας Χόνεκερ το 1979.

«Η θεμελιώδης σχέση που συνδέει την Benetton με τους πελάτες της βασίζεται στο διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων... Στόχος δεν είναι να σοκάρουμε, αλλά αν είναι δυνατόν να είμαστε δημιουργικοί, εποικοδομητικοί και θετικοί», διαβεβαιώνει ο Αλεσάντρο Μπένετον.

/greece-salonika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ