Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Δραματικές στιγμές για την πατρίδα - Ούτε σήμερα έβγαλαν κυβέρνηση


  • Μικροί, λίγοι και ανεύθυνοι πολιτικάντηδες - ηγέτες που αδυνατούν να συμφωνήσουν σε ένα πρόσωπο κύρους που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο
  • Ο Παπανδρέου επιμένει στην επιλογή του Φ. Πετσάλνικου και ο Σαμαράς συμφωνεί
  • "Κίνημα" από βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατά της επίλογής αυτής - Απειλούν με καταψήφιση και ανεξαρτητοποίηση
  • Σε αδιέξοδο η Ελλάδα αντιμέτωπη με την έξοδο από την Ε.Ε. και τη διάλυση
Σε ένα απίστευτο αδιέξοδο οδηγείται η χώρα εξαιτίας των παιχνιδιών τακτικής των "ηγετών" αυτής της χώρας, που ενώ η τύχη της Ελλάδας κρέμεται από μία κλωστή, αυτοί οι ανεύθυνοι πολιτικάντηδες κάνουν ότι μπορούν για να κοπεί και να βυθιστούμε στο κενό.


Στο Προεδρικό Μέγαρο βρισκόταν σε εξέλιξη η σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, αλλά διεκόπη απότομα, όταν ο Καρατζαφέρης...
έφυγε οργισμένος από το Προεδρικό Μέγαρο, καταγγέλνοντας ξεκάθαρα πως Παπανδρέου και Σαμαράς παίζουν παιχνίδια τακτικής παρασέρνοντας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.


Μέσα στην σύσκεψη πάντως, ο Σαμαράς φέρεται να δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα να αποδεχθεί όποιον προτείνει ο Παπανδρέου για νέο πρωθυπουργό.


Ωστόσο, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για τη νέα κυβέρνηση αναβάλλεται για την Τρίτη στις 10:00 το πρωί.


Νωρίτερα, ο Παπανδρέου είχε επισκεφτεί πρώτος τον Παπούλια που του έδωσε την παραίτησή του.


Μπαίνοντας ο Παπανδρέου στο γραφείο του Παπούλια δήλωσε ότι αυτή αυτή η συνεργασία είναι μια μεγάλη στιγμή για τον τόπο και δήλωσε ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου. 


Από την πλευρά του, ο Παπούλιας δήλωσε ότι πράγματι είναι μία απόφαση που περίμενε πολύ καιρό ο τόπος και σημείωσε με νόημα πως τη νέα κυβέρνηση πρέπει όλοι να την βοηθήσουμε για να πετύχει.

Θα 'πρεπε να ντρέπονται όλοι τους, αλλά ποιος έχασε την τσίπα και το φιλότιμο του για να το βρούνε αυτοί;
 24GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ