Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΡΤ μοίρασε και πάλι εκατομμύρια ευρώ για να χορεύει τσιφτετέλια ο Παπαδόπουλος


Μόνο για το "Στην Υγειά μας" θα πληρώσουμε 1.400.000 ευρώ!Δεν λένε να βάλουνε μυαλό στην ΕΡΤ. Την Τετάρτη την ώρα που επικρατούσε πολιτικό χάος στη χώρα με την αναζήτηση του νέου πρωθυπουργού, το Διοικητικό Συμβούλιο της κρατικής τηλεόρασης συνεδρίαζε και αποφάσιζε να μοιράσει για μια ακόμα φορά άφθονο δημόσιο χρήμα σε ανανεώσεις και αναθέσεις τηλεοπτικών εκπομπών.
Αρκεί να πούμε οτι μόνο για το "Στην Υγειά μας" θα πληρώσουμε 1.400.000 ευρώ! Παράλληλα το ΔΣ της ΕΡΤ ανανέωσε όλες τις συμβάσεις των ειδικών συμβούλων...
Οι εκπομπές που πήραν έγκριση είναι:

Δεκατρία ημίωρα επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 15.796 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Εβδομήντα πέντε δίωρα επεισόδια της εσωτερικής παραγωγής, με τίτλο «ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 570 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Δεκαπέντε 90λεπτα επεισόδια της εσωτερικής παραγωγής, με τίτλο «ΣΤΑ ΑΚΡΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 2.427 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Δώδεκα 45λεπτα επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΜΕΤΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 16.239 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Δεκατρία 50λεπτα επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 9.660 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Επτά 75λεπτα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 27.085 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Τριάντα οκτώ επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 37.141 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Πέντε 50λεπτα επεισόδια της σειράς μουσικών εκπομπών «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 29.312 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Δεκαέξι ημίωρα επεισόδια της σειράς εκπομπών «Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - ANIMALIA». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 15.526 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Δεκαέξι 50λεπτα επεισόδια της σειράς εκπομπών «STUDIOBOX». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 6.451 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ