Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η μούντζα δε θα του στοιχίσει



Φαίνεται πως τελικά ο μαθητής που μούτζωσε τους επισήμους στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα θα γλιτώσει την τιμωρία. Καθηγητές και τοπική κοινωνία στο πλευρό του
Η απόφαση ενός μαθητή να σηκώσει το χέρι του και να ανοίξει διάπλατα τη παλάμη του, μουτζώνοντας τους επισήμους, τον έκανε διάσημο και αγαπητό σε όλο το διαδίκτυο και όχι μόνο.
Πληροφορίες έκαναν λόγο πως εξεταζόταν το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί για τη πράξη του ενώ κάποιοι έλεγαν πως κινδύνευε μέχρι και να αποβληθεί από όλα τα σχολεία του νομού.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το "Πρώτο Θέμα", ο μαθητής γλίτωσε τη τιμωρία καθώς τόσο η τοπική ΕΛΜΕ όσο και ο δήμαρχος δεν επιζητούν την τιμωρία του μαθητή παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων.
Ο ΕΛΜΕ και ο δήμαρχος  θεωρούν ότι ο μαθητής πρέπει να προστατευθεί και να μην χάσει τα μαθήματα του λόγω αυτής του της διαμαρτυρίας.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας, Βαγγέλης Καριτσάκης, επεσήμανε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από τους καθηγητές όταν το θέμα συζητηθεί στο συμβούλιο του σχολείου, προκειμένου να μην τιμωρηθεί ο μαθητής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από πολυμελή οικογένεια, ενώ οι περισσότεροι μιλούν για ένα εξαίρετο παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ