Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Καταγγελία επιτροπής Θήβας ΠΑΣΕΒΕ «παραμάγαζο του Αγνιάδη ο ΟΕΒΕ»




Η Επιτροπή Θήβας της ΠΑΣΕΒΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά της Διοίκησης της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Θήβας μπροστά στις εκλογές του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Συγκεκριμένα την έκδοση και αποστολή προς τους ΕΒΕ της Θήβας ανακοινώσεων όπου καλεί σαν Διοίκηση να στηριχτούν ορισμένοι υποψήφιοι της αρεσκείας της, αποκρύπτοντας ότι κατέρχονται ως υποψήφιοι του συνδυασμού του κυρίου Αγνιάδη, στελέχους της ΝΔ.
Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Θήβας αποτελεί συνδικαλιστικό φορέα, του οποίου τα μέλη είναι ισότιμα. Μέλη της Ομοσπονδίας είναι και υποψήφιοι με την Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ, όμως η Διοίκηση της Ομοσπονδίας κάνει ότι δεν υπάρχουν. Σαν συνδικαλιστικός φορέας δεν έχει κανένα δικαίωμα να στηρίζει συγκεκριμένη παράταξη, τη μία από τις τρεις που θέτουν υποψηφιότητα για το Επιμελητήριο.
Η στάση της είναι επίσης θλιβερή από τη στιγμή που οι εκλεγμένοι της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ το προηγούμενο διάστημα στο ΔΣ του Επιμελητηρίου για όποιο θέμα την απασχόλησε έκαναν επανειλημμένες παρεμβάσεις.
Η στάση της Διοίκησης της ΟΕΒΕ αποσκοπεί να κρύψει την αντιπαράθεση που υπάρχει στο Επιμελητήριο, να θολώσει τα νερά, καλλιεργώντας ότι όλοι οι Θηβαίοι ΕΒΕ στηρίζουμε τον κ. Αγνιάδη.
Η αλήθεια είναι ότι όλη η πρακτική της Διοίκησης του κ. Αγνιάδη τόσα χρόνια στο Επιμελητήριο έδειξε ένα πράγμα. Ότι εκφράζει τις μεγάλες εταιρείες του χώρου και τα συμφέροντά τους. Η πλειοψηφία των ΕΒΕ δεν είναι ούτε βιομήχανοι, ούτε μεγαλέμποροι, ομοτράπεζοι του ΣΕΒ και των κυβερνήσεων. Είμαστε αυτοαπασχολούμενοι που οδηγούμαστε στην εξαφάνιση ακριβώς από την πολιτική που στηρίζει τα μονοπώλια. Και με αυτή την πολιτική συντάσσεται ο κ. Αγνιάδης, προφανώς και ο κ. Παπαθωμάς του ΠΑΣΟΚ.
Τα συμφέροντα των μικρών ΕΒΕ είναι να συμπαραταχτούν με τους εργαζόμενους της χώρας, να διεκδικήσουν μία εξουσία και οικονομία που θα λειτουργεί για τα συμφέροντά τους και όχι για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.
Καλούμε τη Διοίκηση της ΟΕΒΕ να σεβαστεί το χαρακτήρα της Ομοσπονδίας ως συνδικαλιστικού φορέα, και όχι σαν παραμάγαζου της συγκεκριμένης παράταξης.
Καλούμε τους μικρομεσαίους ΕΒΕ στις εκλογές της 16ης Νοέμβρη να υπερψηφίσουν μαζικά το Συνδυασμό της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ με υποψήφιο Πρόεδρο το Χρήστο Αναγνώστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ