Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Θα μας καταστρέψετε» -«Στη Ρηγίλλης θα μας άκουγε όλο το τετράγωνο»

Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Σταμάτης, καβγάς, Κώστας Αρβανιτόπουλος, Κώστας Μαρκόπ

Η χθεσινοβραδινή παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αρνήθηκε να συνυπογράψει τις δεσμεύσεις που απαιτούν οι Βρυξέλλες προκειμένου να εκταμιευθεί η 6η δόση ήταν το αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης όχι μόνο στο εσωτερικό της ΝΔ αλλά και μέσα στο ίδιο το επιτελείο του προέδρου της ΝΔ.
Όπως αποκάλυψε από χθες το μεσημέρι το iefimerida.gr στη Συγγρού εξελίχθηκε σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες του κ. Σαμαρα που έγιναν μαλλιά κουβάρια για την τακτική του κόμματος τις τελευταίες ημέρες.
Το στρατόπεδο των πιο σκληροπυρηνικών στο οποίο ανήκει ο βουλευτής Κ.Μαρκόπουλος και κάποιοι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά, επιτέθηκε στην «απέναντι» πλευρά των πιο μετριοπαθών , ανάμεσα στους οποίους ο Χρ. Λαζαρίδης, ο Κ. Αρβανιτόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος πάντως την ώρα του επεισοδίου δεν ήταν στη Συγγρού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα το «Έθνος», παρόντος του κ. Σαμαρά εκστομίστηκαν εκφράσεις όπως «τον παρασύρετε», «μας καταστρέψατε» και άλλες παρόμοιες. «Ο πρόεδρος της ΝΔ παρακολουθούσε σιωπηλός τα διαδραματιζόμενα και κάποια στιγμή εξοργισμένος από την όλη κατάσταση αποχώρησε από το γραφείο του αλλά και από το κτίριο της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ και προσθέτει σχόλιο κάποιου εκ των παρισταμένων ο οποίος έχει ζήσει ανάλογες στιγμές στο παρελθόν με άλλη ηγεσία: «Αν ήμασταν στη Ρηγίλλης θα μας άκουγε όλο το οικοδομικό τετράγωνο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ