Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ομάδα «γαλάζιων» συνεχίζει τις επαφές με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Ομάδα «γαλάζιων» συνεχίζει τις επαφές με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Οι απειλές περί διαγραφής ή μη συμμετοχής στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές δεν φαίνεται να πτοούν ορισμένους από την ομάδα των πέντε βουλευτών της Ν.Δ. που συμμετείχαν στην κίνηση για κυβέρνηση εθνικής σωτηρία μαζί με συναδέλφους τους από το ΠΑΣΟΚ.
Πρόκειται για τους κυρίους Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Αρη Σπηλιωτόπουλο, Κωστή Χατζηδάκη και Ευάγγελο Αντώναρο οι οποίοι αντιμετώπισαν την οργή της Συγγρού για την πρωτοβουλία τους να συναντηθούν με τη κυρία Βάσω Παπανδρέου και τον κ. Ντίνο Βρεττό.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένα από τα μέλη αυτής της ομάδας διατηρούν ακόμα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και περιμένουν τις διεργασίες αυτών των 24ωρων προκειμένου να δουν αν θα παραμείνουν σιωπηλοί και στα πλαίσια της κομματικής γραμμής ή θα τεντώσουν το σχοινί.
Έτσι κι αλλιώς, πλην του κ. Αντώναρου ο οποίος «χρεώνεται» στον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κι έχει και την «προστασία«» του, ο μεν κ. Βαρβιτσιώτης δεν είναι από τα αγαπημένα παιδιά των συνεργατών του κ. Αντώνη Σαμαρά ενώ οι κύριοι Σπηλιωτόπουλος, Χατζηδάκης και Μητσοτάκης αντιμετωπίζονται σε ένα μεγάλο βαθμό ως «ανεπιθύμητοι».
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι στιγμής όλοι τους έχουν επιλέξει την σιωπή αν και είναι από τους βουλευτές που έχουν συχνή παρουσία στα media.
.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ