Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Προκλητικός ο Χατζημαρκάκης,είναι για... φάπες:Είστε Μακεδόνες & μιλάτε μακεδονικά! είπε στους Σκοπιανούς.


Πριν ένα μήνα τους αποκαλούσε μαλά@@ς και τους έδιωχνε.Χθες άλλαξε και ήταν ιδιαίτερα προκλητικός τηρώντας ανθελληνική .Πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής Γερμανό ευρωβουλευτή των «Ελεύθερων Δημοκρατών» της Γερμανίας Γιώργο Χατζημαρκάκη, ο οποίος...


 μιλώντας στα Σκόπια την Παρασκευή όχι μόνο αποκάλεσε τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες» αλλά τόνισε ότι η γλώσσα τους είναι τα «μακεδονικά»!

«Χαίρομαι που είμαι σε θέση να σας πω μερικά λόγια στα “μακεδονικά”, στη γλώσσας σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημαρκάκης, ο οποίος συνέχισε το παραλήρημα άγνοιας της ιστορίας όταν σε ερώτηση για τον αν ανησυχεί για αντιδράσεις της Ελλάδας, τόνισε ότι και εκεί μιλούν τα «μακεδονικά»: «Πολλοί στην Ελλάδα μιλούν «μακεδονικά» και δεν έχουν πρόβλημα. Περισσότερο πρόβλημα θα αντιμετωπίσω από τη Βουλγαρία επειδή η προφορά μου στα “μακεδονικά” θυμίζει βουλγάρικα» τόνισε αστειευόμενος.

Στη συνέχεια, έδωσε και υπόσχεση ότι θα παρέμβει στην ΕΕ για να συμπεριλαμβάνεται ο όρος «μακεδονικός» στις εκθέσεις προόδου των σχέσεων Σκοπίων-ΕΕ.

Όπως είναι φυσικό, τα σκοπιανά ΜΜΕ πανηγυρίζουν και τονίζουν ιδιαίτερα την ελληνική καταγωγή του Γερμανού ευρωβουλευτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ