Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ήθελε να αυτοκτονήσει μαζί με... τα δύο του παιδιά

Ήθελε να αυτοκτονήσει μαζί με... τα δύο του παιδιά

Σόκ έχει προκαλέσει στο Ρουπάκι Ηλείας η περίπτωση του 71χρονου που πήγε να αυτοκτονήσει πέφτωντας σε έναν τσιμεντένιο τοίχο ενώ είχε στο αυτοκίνητό του μαζί του και τα δύο του παιδιά. Ανάσταστη η τοπική κοινωνία από την αποτρόπαιη πράξη του πατέρα, ο οποίος τελικά σκοτώθηκε «παίρνοντας» μαζί του την 14χρονη κόρη του.
Το «ατύχημα» έγινε το απόγευμα του Σαββάτου και τελικά σκοτώθηκαν ο άνδρας και η κόρη του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 71χρονος πήρε το αυτοκίνητό του και τα δύο του παιδιά και κατευθύνθηκε προς τη νέα γέφυρα του ποταμού Πηνειού, τμήμα της υπό κατασκευή, Ολυμπίας Οδού. Έκανε πολλές φορές την διαδρομή «πάνω – κάτω» ανάμεσα σε τσιμεντένια τμήματα ανισόπεδων κόμβων που έχουν περίπου ένα χιλιόμετρο απόσταση μεταξύ τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr, ο 11χρονος που αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο, είδε το πατέρα του να κατευθύνεται προς έναν τσιμεντένιο τοίχο, και του φώναξε «Μπαμπά πηγαίνεις με εκατό θα σκοτωθούμε...».
Βάσει των μαρτυριών του αγοριού, όλο το βράδυ και υπό συνθήκες παγετού ο 71χρονος και η κόρη του ήταν νεκροί (την ακριβή ώρα θανάτου θα προσδιορίσει ο ιατροδικαστής), ενώ στο πίσω κάθισμα ο 11χρονος τραυματισμένος, ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, να καλέσει σε βοήθεια, να δώσει ένα στίγμα, και ζούσε το δικό του δράμα.
Στο μεταξύ πίσω στον Πύργο, η ανησυχία της αλλοδαπής γυναίκας του 71χρονου, την είχε οδηγήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου προκειμένου να ενημερώσει για την εξαφάνιση του άντρα και των παιδιών της.
Το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας, ο πρώτος οδηγός που πέρασε από το σημείο είδε καρφωμένο πάνω στον τοίχο το μπορντώ Vectra. Άμεσα κλήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία και σύντομα απεγκλωβίστηκε ο 11χρονος τραυματίας και ανασύρθηκαν νεκροί η αδερφή του και ο πατέρας του.
 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ