Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο κακός χαμός στον λογαριασμό της Καιλή στο Facebook - Απάντησε προφανώς ταραγμένη και στα σχόλια που δέχεται!


Το μεσημέρι η βουλευτής Εύα Καϊλή, εξήγησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού σε Facebook και Twitter (το απευθείας το χει μόνο ψιθυρίζοντας με τον Βενιζέλο δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω) τους λόγους για τους οποίους έδωσε χθες βράδυ ψήφο εμπισοσύνη στην κυβέρνηση. Συγκεκριμένα στο μήνυμα της αναφέρει:


"Μάλλον έχετε δίκιο... ζήτησα να γίνουν ορισμένες κινήσεις... έγιναν... αλλά...
εγώ έπρεπε να κάνω πως δεν τις είδα και να ψηφίσω διαφορετικά, ώστε να γίνει τι; να έρθει η αντιπολίτευση και ίσως να πάμε στην δραχμή; δεν συμφωνώ. Απο την κακή επιλογή να διαλέξω την χειρότερη...; εδώ που φτάσαμε, μετά απο δεκαετίες καταχρήσεων και σπατάλης, θα μπορούσα να κάνω κάτι και δεν το έκανα; αυτό λέτε; μάλιστα..."





Δείτε τώρα και μερικά από τα σχόλια που εισέπραξε γι' αυτή την απάντηση...







Και επανέρχεται η κα Καϊλή, προφανώς ταραγμένη, και απαντά...





και τα σχόλια του αγανακτισμένου κόσμου συνεχίζονται...






Πάρτε τώρα και το τετ-α-τετ της Καϊλή με τον Μπένυ - Για να καταλάβουμε πόσο χοντρά μας δουλεύουν!












Σχολιασμός 24GR: Λυπούμαστε, γιατί βλέπουμε πως έχεις αποκτήσει την ίδια ξεδιάντροπη νοοτροπία των συναδέλφων σου κα Καϊλή, και επιμένεις, όπως και η παρέα σου, να βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου, αγνοώντας το κακό που κάνετε στην πατρίδα μας. 

Λυπούμαστε, γιατί με την μικροπολιτική νοοτροπία σας, ρίχνοντας ευθύνες πάντα στην αντιπολίτευση και στους άλλους παρατρεχάμενους τυχοδιώκτες της βουλής, προσπερνάτε τις δικές σας τεράστιες ευθύνες. Δεν είπε κανείς πως η ΝΔ είναι κάτι καλύτερο απ' ότι εσείς. Όποιος το πιστεύει αυτό είναι βαθιά νυχτωμένος. Τα ίδια σκατά είσαστε, και μη ξεχνάς πως εσείς (ΠΑΣΟΚ) και η ΝΔ, τα τελευταία 40 χρόνια έχετε ρημάξει τον τόπο μας. Αυτό ελπίζουμε να το αντιλαμβάνεσαι!

Λυπούμαστε, γιατί εδώ και δύο χρόνια μας έχετε ξεπουλήσει, έχετε προδώσει τον τόπο σας, και συνεχίζετε να καμαρώνετε γι' αυτό, λες και κάνατε κανέναν άθλο!

Λυπούμαστε, γιατί ο κόσμος που σας ψήφισε, είχε πιστέψει σε εσάς και το μέλλον των παιδιών του. Είχε πιστέψει τα ψέμματα του προέδρου σας (Λεφτά υπάρχουν και άλλα τέτοια χαριτωμένα). Έτσι πήρατε την εξουσία

Λυπούμαστε, γιατί κάθε ημέρα που παραμένετε στην εξουσία του τόπου, τον βυθίζετε όλο και περισσότερο, και αντί να ντραπείτε λίγο και να σηκωθείτε να φύγετε, καμαρώνετε για τις "σωστές επιλογές" σας!

ΝΤΡΟΠΗ!!

24GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ